info@rentmyskills.fi ‭+35840 670 3839‬
1

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Odotamme tietoa siitä, millaisia työntekijöitä tarvitsette ja milloin.

2

ETSIMME TYÖNTEKIJÖITÄ

Löydämme toiveitanne vastaavat työntekijät.

3

SOVIMME YKSITYISKOHDISTA

Kausi, aloituspäivä, aikataulu, paikka.

4

TEILLÄ ON TYÖNTEKIJÄT

Etsimämme työntekijät tulevat teille töihin.

REKRYTOINTI

Rent My Skills tarjoaa henkilöstöpalveluja kaikkialla Suomessa. Olemme palveluksessanne, kun tarvitsette työntekijöiden rekrytoinnissa apua. Veloitamme palvelustamme vain siinä tapauksessa, että olette henkilöstöhakuumme tyytyväinen ja työntekijä aloittaa yrityksessänne työt. Tämä takaa teille sen, että meidän tavoitteemme on etsiä teidän vaatimuksianne vastaava työntekijä.

MIKSI TILATA HENKILÖSTÖHAKU JUURI MEILTÄ?

 • Veloitamme maksun vain siinä tapauksessa, että henkilöstöhaku on onnistunut.
 • Henkilöstöhaku on pitkä prosessi, joka vie paljon Sinun aikaasi. Tilaamalla henkilöstöhakupalvelun meiltä säästät aikaa.
 • Voitte keskittyä päätoimintaanne ja vältytte  päivittäiseltä henkilöstön etsinnältä.
 • Teille jää enemmän vapaata aikaa. Päivää suunnitellessa ei tarvitse ajatella kello kahdeksi sovittua työpaikkahaastattelua, joka saattaisi viime hetkellä peruuntua. Henkilöstöhaun yhteydessä erottelemme jyvät akanoista jo aikaisessa vaiheessa ja teidän luoksenne tulevat haastateltaviksi vain parhaista parhaat.
 • Teille ei tule yllättävällä hetkellä puheluita ehdokkailta, jotka haluavat keskustella pitkään, mutta jotka eivät ymmärrä, että ehdokkaiden suuren määrän vuoksi ihmistä ja puhelun sisältöä ei ole myöhemmin mahdollista yhdistää toisiinsa.

HEADHUNTING

Mikäli ehdokkaita on vähän, voi headhuntingilla etsiä niitä vähiä työntekijöitä, joiden tavoittaminen julkisilla ilmoituksilla tai tietokantaa käyttämällä on vaikeaa. Hyvällä työntekijällä on yleensä työpaikka jo olemassa. Usein emme löydä toivottua työntekijää työttömien joukosta, vaan jostain toisesta yrityksestä. On tapauksia, joissa työntekijällä on tosin kunnollinen palkka ja turvallinen työpaikka, mutta hän ei ole työpaikassaan onnellinen. Syynä voi olla tunteja kestävä työmatka, pitkät ulkomaankomennukset, matala palkka, huonot välit esimiehen kanssa tai jokin muu ongelma. Sopiva työntekijä ei välttämättä itse etsi aktiivisesti työtarjouksia, mutta kun häntä lähestytään henkilökohtaisesti, hän on valmis harkitsemaan työpaikan vaihtoa.

Etunimi & Sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Yritys

Viestin aihe

Viesti

MITÄ KANSALLISUUKSIA VUOKRAAMAMME TYÖNTEKIJÄT EDUSTAVAT?

 • Virolaisia
 • Ukrainalaisia
 • Bulgarialaisia
 • Latvialaisia
 • Muita kansallisuuksia

TILAA UUTISKIRJEEMME


 • SAAT ENSIMMÄISENÄ TIETÄÄ LÄHIAIKOINA VAPAUTUVISTA ASIALLISISTA TYÖNTEKIJÖISTÄ
  (lähetämme tietoa vain teidän sektorinne työntekijöistä)